Тя е моден дизайнер, стилист и създател на собствен бранд,

...
 Тя е моден дизайнер, стилист и създател на собствен бранд,
Коментари Харесай

Дизайнерският почерк на Антония Йорданова: Дрехата трябва да говори за този, който я носи

 

Тя е фешън дизайнер, стилист и основател на личен бранд, в който е заложила своя самоуверен, дръзновен и праволинеен жанр. Тя е уверена и мъчно си слага граници, когато твори, тъй като знае, че визията може да бъде ключ към триумфа.

Любопитна е, обича да се връща към историята на модата, да съчетава стилове от другите декади, да се заиграва с тях в работата си и да оставя дизайнерския си почерк – всяка дреха да има темперамент и да приказва за този, който я носи.

Снимка: Антония Йорданова, персонален списък

В „ Жените на България “  ви срещаме с Антония Йорданова , която влага предпочитание, персонална страст и обич в основаването на моделите си. Тя работи като стилист през последните двадесет години, в които получава поддръжката и уважението на сътрудниците си в сектора.

Пъстрият й свят е въодушевен от щерка й Франки, в него особено място има и маркетингът

Антония е по едно и също време стилна, друга, носи всевъзможни цветове по себе си и без да се замисли дефинира себе си като жена в рокля, нищо че по време на изявлението е в черен панталон и черно-бял пуловер.

Снимка: Антония Йорданова, персонален списък

Още когато ни посрещна на входа на ателието си, ни споделя, че се е събудила в въодушевление за топъл, удобен и есенен жанр. Денят, в който направихме записа, беше от първите дъждовни през ноември, тъй че Туни, както я назовават околните и приятелите й, държеше да се усеща добре в облеклата, които носи.

Снимка: Антония Йорданова, персонален списък

Всъщност, това е първото, за което мисли, когато отваря дрешника – коя е дрехата, в която е себе си и която не й придава непотребна суетност. У нея няма такава. Туни ловко комбинира всевъзможни облекла и аксесоари и го прави, без да се води непременно от трендовете в модата или от средата си.

„ Аз съм обожател на това да бъдеш себе си, да бъдеш индивидуалист. Когато изграждаш персонална визия, когато не се стремиш да приличаш на някой различен, има два разновидността – или ще те харесат, или няма да те одобряват, само че си оставаш ти “, споделя стилистиката.

Най-успялата българка в интериорния дизайн Ирина Влади споделя персоналната си история в " Жените на България "

Характерно за нея е, че съвсем не облича свои модели, а залага на дизайните на сътрудниците си, само че и това има своето разумно пояснение.

„ Все едно да готвиш за някого и да очакваш на теб да ти е по-вкусно “ , разяснява Туни.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР